Fri frakt vid beställning över 800 kr    |

Varukorg

Antal varor:0
Summa:0 kr
Kvar till fri frakt 800 kr

Sök produkt

Om Interiora

Interioras målsättning är att vara det självklara valet för alla som vill handla produkter inom design och heminredning enkelt och bekvämt.

Vi vill erbjuda våra kunder en lättnavigerad och behaglig upplevelse medan ni shoppar. Hos oss hittar du ett brett produktutbud till bra priser. Våra produkter håller hög kvalitét och du handlar säkert med kort eller mot faktura.

Företaget har sitt säte i Borås, distanshandelns förlovade stad, men våra kunder och leverantörer finns spridda över hela landet.

 

Saknas något?

Tycker du att det saknas något i vår butik? Tveka inte att kontakta oss och berätta det, så skall vi se om vi kan hjälpa till att ta in varor ifrån den leverantör som just du tycker är intressant.


Varumärken

Hos oss hittar du mängder av kända varumärken, bland annat Sagaform, Orrefors Jernverk, Queen Anne, Lord Nelson, Kids Concept, Peugeot, BoxInBAG och Rotor Design. Vårt sortiment växer hela tiden på vår varumärkessida hittar du alltid samtliga aktuella märken.

Interiora och miljön

För att minimera vår påverkan på miljön försöker vi alltid återvinna så mycket vi kan av vårt ingående emballage. Om möjligheten finns så skickar vi vår vara direkt ifrån vår leverantör till dig för att undvika onödiga frakter. Med dessa enkla åtgärder har vi minskat vår emballageåtgång och pappersförbrukning drastiskt.